Lac des Roger’s juli 2022

Voor een paar dagen ging ik dus door naar Lac des Roger’s en koos voor Pad’s Lake. Eigenlijk maakt het niet echt uit waar je gaar zitten…elke vijver (etang) heeft daar zijn charme! Etang Bkue, Etang Juju, Etang Monica, Pad’s Lake of etang Papillion (waar ik binnenkort naar toe ga!)…alles is daar gewoon uitstekend verzorgt.
Op zondag te zijn aangekomen ben ik voorzichtig  begonnen met voeren…gecrushte boilies.  Uiteraard de Cell …Zo’n 2 1/2 kg per hengel…5 kg…want ik besloot om met twee hengels te gaan vissen . Iets makkelijker als je alleen bent en een knie blessure hebt. ..en naar later bleek de vele karpers….De eerste avond/nacht brachten 5 brasems op de kant…geen paniek dacht ik…ze komen wel…vanaf maandag tot aan donderdag was het overdag (de nachten overgeslagen) overweldigend goed. De ene karper nog mooier dan de andere! Ik ben gestopt met tellen toen ik de 30 voorbij ging…de 40 heb ik ongetwijfeld nog gehaald. De ene run was nog mooier dan de andere! En omstreeks 0.00 gingen de stokken eruit om ongelukjes te voorkomen met mijn knie…Het mooiste moest bog komen. Ik ontmoette op Lac des Roger’s een andere fanatieke karpervisser uit Leiden Davy Bekooij. Hij ging vissen op Papillion. We hadden afgesproken dat als één van ons echt een mooie karper zou vangen de ander de foto’s kwam maken. En die kwam er…!! Mijn linkerhengel werd bijna uit de rodpod getrokken…gelukkig zat ik achter mijn hengels….vlak voor de schemering ving ik werkelijk een plaatje van een 23,5 kg (voor de mensen die gewichten belangrijk vinden) spiegel. Ik belde Davy direct op met de vraag of hij even….. (ik kon mijn zin niet afmaken of hij was al onderweg…). Met het mooiste licht dat je kunt wensen maakte Davy de onderstaande foto’s….of moet ik zeggen schilderijen…?

Mijn sessie breidde ik uit tot aan donderdag….(dinsdag was oorspronkelijk de geplande terugkeer)…Deze sessie was by far de gaafste solo sessie die ik ooit gedaan heb…en dit smaakt naar meer veel méér!!!!

Boekingen kun je rechtstreeks (in het engels!) maken door te bellen naar:
Haroune:  0033 680 604 706